Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Szálloda hozzá tartozó ingatlanokkal

125 000 000 Ft
Tápiószele Bartók Béla út 18.
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3103266
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan
  • Alapterület (m²): 620
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Az alább felsorolt három ingatlan valójában egy egységet alkot, ezért elsősorban jövőben gondolkodó vállalkozók és befektetők figyelmébe ajánljuk!
 
1.            Pest megyei Tápiószele kisváros központjában  4100 nm ingatlanon épült 620 nm alapterületű 16 szobás – gazdasági társaság (Bt.)  tulajdonában levő – szálloda eladó. A szálloda 32 vendég fogadására alkalmas, minden szobához fürdőszobával rendelkezik. A szálloda szolgáltatásához ötven adagos konyha, étterem, bár, társalgó és szauna tartozik.
A nagy alapterületű udvarhoz tíz gépkocsi számára alkalmas aszfaltozott parkoló, valamint csodálatos dísznövényekkel beültetett kert tartozik.
 
Ár: 125 millió Ft.
 
2.            A fényképeken is látható a szálloda szomszédságában  – magántulajdonban levő – Makovecz Imre Építőművész tervei alapján 21000 nm-en épült „Attila Park”  Magyarország  legszebb parkjai közé tartozik. A parkban létesült tó, szigettel, rajta Attila emlékművel, vízesés, zenepavilon lelátóval, Nagyboldogasszony kápolna sóskúti mészkőből készült szoborral, országos kőtár – melyben Magyarország valamennyi hegyéből származó az ott jellemző  kőzet került bemutatásra. A parkhoz tartozik még italpavilon, aszfaltozott út és parkoló, valamint a lelátó alá süllyesztett női-férfi mosdó.  Mint a öt éve készült légi felvételen is látható a parkban több száz méter hosszban vulkanikus kőzetből épült úthálózat van, mely mentén több tucat fa és cserje díszeleg.
 
Ár: 150 millió Ft.
 
3.            A légi felvételen 3. számmal jelzett építési terület szintén magántulajdonban van, melynek földrajzi fekvése és lejtése csodálatos panorámát nyújthat családi ház (rezidencia) részére. Az építési telek 2902 nm területű és valamennyi közművel ellátott.
 
Ár: 15 millió Ft.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Majoros Tibor

  • 0630266-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Tápiószele

Bartók Béla út 18.


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó a Füzike Rendezvényház Tápiószelén meglévő vendégkörrel - Tápiószele
    Tápiószele
    Tápiószele, Kisfalu városrészében, 2 éve működő rendezvényház teljes berendezéssel eladó! A Rendezvényház a kertvárosi részben található, zöld övezetben, hatalmas, 2819 nm-es telken, amiből 1657 nm-en 3 éve telepített akácos található. Az akácos egy ...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tápiószele
    1 éve, 2 hónapja
    28 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Tápiószelén 2657 m2 település-központi vegyes besorolású összközműves telek- eladó
    Tápiószele, Tápiószelén 2657 m2 település-központi vegyes be
    Tápiószele központi részén, az önkormányzat, orvosi rendelő és az iskola mellett eladó a főútról könnyen megközelíthető 2657 m2 40%-os beépíthetőségű település-központi vegyes besorolású összközműves telek- 22 méteres utcafronttal. A településen belü...
    • Iroda, Kereskedelmi célú ingatlan - Tápiószele
    1 éve, 11 hónapja
    69 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Majoros Tibor

  • 0630266-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Tápiószele

Bartók Béla út 18.